Totalt antall sidevisninger

søndag 18. januar 2009

Venter på solaSer du en sol idag? Hvis ikke, kan du kanskje være en?
(Foto:Marianne Lovise Strand)


Det ligger til oss mennesker å snakke om været. Om det er dårlig eller godt, er dette informasjon som ofte deles. Også når vi møter fremmede på et busstopp eller annet sted, er været noe vi kan finne på å slå noen fraser om.
I disse dager er det sola. Her i Vesterålen ventes det på hvert et tettsted og nes. Noen steder kan man se den allerede 15. januar - andre steder ikke før langt uti februar. Det avhenger av fjellenes beliggenhet og høyde.
På Kleiva var det noen som så sola igår, 17. januar. HURRA!!!:)
Jeg så den nesten. Men å se det som følger med sola er også fantastisk. For noen maleri. Maleri som endrer seg fra sekund til sekund. Har du lagt merke til det?

Uansett hvilket humør du er i idag - gå ut å se om du ser sola. Ser du den blir du garantert i godt humør. Ser du den ikke, ser du uansett et mirakuløst fargespill - hvis det er klarvær der du er.
Mennesker som ser sola hele året forstår kanskje ikke hvordan det er å ha mørketid. Dager der det nesten ikke er lyst... Men nå er lyset på vei tilbake til oss.
Og som mamma bruker å si " Et haneskritt hver dag... "
I dag skal jeg bake SOLBOLLER! Det er boller med uante mengder vaniljekrem i midten... Vent å se - kanskje kommer det et bilde:)

SOL UTE - SOL INNE - SOL I HJERTET - SOL I SINNET!!!

PS. om du ikker ser sola kan du være ei sol for noen idag. SMIL:)

-marianne

Ingen kommentarer: