Totalt antall sidevisninger

onsdag 28. januar 2009

Vannvittig


Jorda består av 70 % vann. Du og jeg består av 70 % vann. Og vi påvirkes lett. La meg forklare:
Hvis du går inn på nettstedet
www.hado.net, kan du se tydelige bilder av hvordan vann påvirkes. Vannmolekyler fryses ned under ulike ”snille” og ”slemme” påvirkninger, og iskrystallene som skapes, svarer til harmonien eller ufreden i påvirkningen. Viser du kjærlighet eller spiller vakker musikk til vannmolekylene, blir det flotte klare sekskantede krystaller med vakre mønstre. Sier du ”fuck you” eller spiller heavy metal til vannmolekylene blir det ingen krystaller. Rent vann lager flotte klare sterke krystaller. Sterkt forurenset vann klarer ikke å lage krystaller.

Meget interessant at slike enkle vitenskapelige forsøk kan vise oss rent praktisk hva som skjer. For det som skjer med vannmolekylene, skjer også med alt vannet i kroppene våre. Hat, kjefting, støy og forurensing skaper ingen harmoni og glede. Derimot kan fred, hjertevarme, ren natur, glad latter og vakker musikk skape noe helt annet. Heldigvis!


Hvordan tror du at vannet i kroppen din påvirkes av f eks en gretten, støyende og kranglete start på dagen kontra en glad, fredelig og harmonisk start?

Hvordan tror du vannet i kroppen din påvirkes av en vakker rolig sang og en flott solnedgang, kontra slagsmål i et mørkt og røykfylt kjellerlokale?

Hvordan tror du vannet i kroppen din påvirkes av sure mennesker kontra blide og glade mennesker – hjemme, på jobb osv…

JAAA til å la alt vannet i kroppen ha det vannvittig bra! Hvorfor ikke, forresten?
-berthelig hjertelig

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeinteressant, Berthe:) Tusen takk for at du deler. Jeg har hørt om det der. Men ikke sett før nå. Veldig spennende. Og absolutt noe å tenke på. Det høres jo veldig logisk ut:):I
Marianne... med en ettermiddagskaffekopp i et blått krus kjøpt på ei strand i Kaarebæksminde i Danmark i 1996 hos en hyggelig kunstnermann med masse hvitt skjegg som graverte inn navnene våre i krusene vi kjøpte:) DIGG!

Anonym sa...

Og i Harstad skal vi få drikkevann uten klor i! For et par år siden virket en slik ide, for enkelte, direkte helt vann-vittig. Men om to år skal et nytt renseanlegg stå klart, jippi!... men nå koker vannet på komfyren over, mens jeg sitter her og jubler (løp, løp), koker rent kjøtt; villsau fra Kjøtta! Kan anbefales, mener Sissel.