Totalt antall sidevisninger

lørdag 11. april 2009

påskeaften

vel, ka skal man si, en påskeaftens morgen? morrakaffen er vel fordøyd, det er faktisk tid for formiddagskaffen. men jesus, om du er i nærheten, ka skal en stakkars gjøre, når harstadbutikkan har slutta å selge den beste kaffen? zoega. ka i herrens navn skal man gjøre? all anna kaffe smake flaut. og e jesus opptatt av sånt?

en dag spekulerte æ i konsekvensan av den "nye" teorien at det e bevisstheten vår som er årsaken te alt vi oppleve som vårres verden. og min og din verden oppleves jo forskjellig, det har vi ikkje trengt å krangla mykje for å si oss enig i. og med fare for å bli tuillat, fortsatte æ min spekulasjon. om alt e til, for at æ har hatt min bevissthet fokusert på det, ja, da e jo både æ og du, og jesus resultat av .....
og siden forskeran for lenge siden egentlig e blitt enige om at det kanskje ikkje finnes noe som er fast stoff, at en skinnstol bare kjennes fast ut fordi vi opplever den sånn, ja da finnes jo egentlig ingenting, alt vi oppleve er bare opplevelsa.

men da e det jo plutselig opplevelsan som blir det viktige! hæ? og da blir det litt av en spekulasjon å finne ut kor moral og sånt kommer inn i bildet. jesus, korrsen opplevelse hadde du påskaften for lenge sida? eller var det nån andre sin opplevelse?

på en måte kan man faktisk si at alt bare er en slags illusjon. i det minste vil æ i så fall si takk for illusjonan. hves du treng en mer vitenskapelig "dokumentasjon" på dettan, prøv å lese fysikkprofessor Amit Goswamis bøker. selv der sniker jesus seg inn, og hvess æ har forstått det rett, er Gud (og jesus) en del av oss sjøl. så hvesst du også har følt dæ litt skitsofren i støytan, så e det kanskje heil normalt? plutselig. jesus.....
hilsen Sissel

Ingen kommentarer: